27 лютого 2020

Ілюстрація – як знайти свій стиль

Лекторій на дану тему було організовано у нашій бібліотеці для студентів першого курсу факультету культури і мистецтв Херсонського державного університету.
Лекторій складався з трьох етапів – знайомство з лектором, а саме Галиною Мангушевою, її творчістю, виступ лектора та презентація  кращих рекламних проектів, плакатів та ілюстрацій німецьких авторів.
Перший та третій етапи підготували бібліотекарі відділу естетичного виховання та сектору документів іноземними мовами. Галина давній друг нашої бібліотека і не вперше працює з читачами та гостями нашої книгозбірні. Студенти мали змогу також вибрати ілюстрації до дитячих віршів та переглянули дитячі ілюстрації молодої художниці.

Знайомство з мистецтвом рекламного плакату та дизайну в Німеччині має стати гарним орієнтиром для тих, хто прагне досягти успіхів у даній сфері. В презентації, що була підготовлена саме для даної зустрічі, студенти та їхній викладач Юлія Гриценко переглянули найкращі зразки копірайтінгу, дизайну та реклами взуття, пива та німецьких ковбасок. 
Галина Мангушева підготувала авторський проект -  «Ілюстратор і дизайнер. Стилі ілюстрації та напрямки. Навички та скіли. Хто і де використовує ілюстрацію». Студенти отримали важливу та корисну інформацію, яка стане їм у нагоді та, можливо, вплине на подальший вибір професії або конкретного стилю в роботі. Головне – мати власний стиль, бути оригінальним та наполегливим.
Дякуємо Галині Мангушевій за співпрацю, активну участь та підтримку усіх наших проектів. Хочемо подякувати керівництву факультету та особисто Форостян А.Ф. за допомогу в організації та проведенні зустрічі. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік