09 лютого 2020

Країна казкова, країна книжкова!

Не вперше до нас поспішають малята,
Бо вміють читати та грати завзято.
У королівство прекрасне й чудове,
Де книги живуть гарненькі й новенькі,
Дуже великі та зовсім маленькі.
Маленькі мандрівники відділу обслуговування дошкільників та учнів 1–4 класів Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, сівши в умовний Бібліобус , відправились  до Країни книжок та казок.
На шляху до Книжкового царства на малечу  чекали різноманітні випробування та завдання. І тут сталася несподіванка! Все розпочалося з літературних піжмурок, де відомі казкові герої заховалися за вбранням інших  та намагалися збити з пантелику наших грайликів- читайликів.
Наступним етапом-випробуванням став конкурс «Не скажу, а покажу», під час якого потрібно було у фонді молодшого відділу знайти свій улюблений твір і стати справжнім виконавцем головної ролі  - казковим героєм.
Перевірити свою інтуїцію допомогла гра – лабіринт «Жарт за жартом». Хлопчики та дівчата продемонстрували свою проникливість  і знання щодо змісту відомих казок та мультфільмів.
Діставшись до Книжкової країни малеча пригадала правила користування бібліотекою та як потрібно поводитися, безпосередньо з книжками – нашими друзями та порадниками.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік