23 лютого 2020

Країна Добра і Ввічливих слів сьогодні чекала на малюків

Чергове засідання у клубі «Читай компанія мандрує» перенесло учасників до незвичайної чарівної країни – Країни Ввічливості і Доброти.
Подорож відбувалася кольорової стежинкою, на якій дітей чекало вісім зупинок із цікавими завданнями та випробуваннями.
На першій зупинці «Привітальна» читачі познайомились із королем цієї країни та його трьома синами – Добрий ранок, Добрий день та Добрий вечір. Вони подарували подорожуючим чудовий вірш та ввічливі задачі, розв’язання яких було веселим та смішним. 
На зупинці «Семафор Ввічливості»  вирішувалось питання продовження подорожі. Діти легко впоралися із завданням і вирушили до наступної зупинки. Потрапивши до Міста Ввічливості і Доброти пограли в гру «Чемно-нечемно»
Зупинившись біля озера Чарівних слів хлопчикам та дівчаткам потрібно було допомогти рибкам знайти своє місце у чарівних водах ввічливості. Відповідаючи на запитання учасники подорожі запускали рибок до озера. 
Завітавши до Містечка вихованих дітей, на них чекала неприємність. У ньому побували хулігани та переплутали усі правила поведінки. Тож читай-компанівцям довелося виправляти помилки і допомагати новим друзям відновлювати порядок.
А подолати Гори народної мудрості можна було лише тоді, коли знайдуться  частинки-пари прислів’їв та приказок про ввічливість та доброту.

Біля Вулкану шкідливих порад  хлопчики та дівчатка прочитали декілька  «шкідливих» віршів Григорія Остера та з’ясували, що можуть робити виховані діти, а що ні. 
На фініші учасники подорожі   опинилися на Рівнині побажань, де і сказали один одному багато приємних та добрих слів наостанок. А ще  станцювали танок дружньої команди мандрівників.
З нетерпінням чекаємо наступної зустрічі з вами, маленькі читайлики, приготуйтеся до нової незвичайної подорожі сторінками улюблених історій!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік