13 серпня 2021

День полювання на повітряні кульки

 

Я із гуми, надувна

Як повітря я легка

Міцно мотузок тримай,

Та мене не відпускай

Здогадалися про що йде мова? Звісно це повітряна кулька. В Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки відбувся захід присвячений повітряним кулькам. Вони яскраві, красиві, з легкістю можуть підняти настрій не тільки дитині але і дорослому. А ще можуть прикрасити будь- яке свято, стати приводом для сміху та веселощів.


Бібліотекарка сектору періодичних видань підготувала для допитливих дітлахів пізнавальну інформацію про кульки, адже вони приносять радість дітям вже майже 200 років.


А потім почалися справжнє «полювання» на повітряні кульки, в якому діти проявляли кмітливість та спритність. В конкурсі «Немов кенгуру» читачі перетворилися на швидких кенгуру, яким треба було здолати смугу перешкод та потрапити  до фінішу.

В конкурсі «Карусель» всім учасникам гри треба було бути максимально зосередженими, адже на швидкість та під музику вони передавали один одному повітряні кулі. Змагання були запеклими бо кожен учасник хотів отримати перемогу.

І звичайно ж був творчий конкурс «Кумедне личко» - повітряну кулю за допомогою паперу, кольорових фломастерів та ножиць діти перетворювали на улюблених журнальних персонажів.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік