09 серпня 2021

Бібліотека для дітей – учасниця фестивалю «З країни в Україну»

 «Не будьте осторонь життя міста, адже успішна країна починається з кожного із вас!». Такий девіз масштабного фестивалю «З країни в Україну», який 7 серпня 2021 року пройшов у Херсоні.

До участі у заході був запрошений і колектив Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. 

На локації «Море мрій» обласна дитяча книгозбірня презентувала кращі творчі доробки – власні видання творів читачів - переможців багатьох літературних конкурсів; краєзнавчі буклети; настільні та ігри у гранд форматі. Останні – користувалися великою популярністю у відвідувачів.

Учасники гри «Лицарі таврійського краю» із задоволення та цікавістю поринули в часи козацької доби на Херсонщині. Мандруючи стежками історії, діти в ігровій формі знайомилися з побутом та військовою справою «вільних людей».

А інтелектуально-розважальна гра «Мистецька палітра Херсонщини»  додала яскравих барв до настрою відвідувачам локації та фестивалю в цілому.

Цей культурно-просвітницький захід продемонстрував зацікавленість херсонців до творчих дій та розвитку.

Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки є майданчиком креативних ідей та їх втіленням у розвиток та виховання майбутнього покоління, якому далі творити історію молодої держави.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік