26 серпня 2021

Світами за скарбами

Ось і пролетіло літо, а у відділі естетичного виховання в Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки воно було наповнене яскравими фарбами та емоціями, цікавими зустрічами, неймовірними майстер-класами та дивовижними подорожами в світ мистецтва. 

Бібліотекарі відділу запропонували дітям повернутися на початок канікул та згадати найяскравіші моменти з літа 2021. Вони з цікавістю поринали у спогади та згадували заходи на яких побували, а також дуже швидко вгадували себе та своїх друзів по фото.

На дітлахів чекало багато «скарбів», однак, аби знайти їх, потрібно було виконати  цікаві та складні завдання: погравши в гру «Зрозумій мене» мали здогадатися яке слово зашифровано; у грі «Математична пара» знаходили відповіді на питання про своїх улюблених казкових героїв, «Танцювальний батл» не тільки показав знання в різних галузях, а ще й розкрив їх хореографічні здібності, а за допомогою гри «Склади слово» - розгадали загадки про українські символи та всі разом склали із букв слова: Україна, вінок, барвінок, абетка та книга. Весело та пізнавально грали в ігри.



А справжньою окрасою та родзинкою заходу стали творчі виступи маленьких поціновувачів мистецтва. У виконанні постійних читачів бібліотеки звучали їх улюблені пісні та вірші про рідну Україну.



Саме під час літніх канікул діти не тільки вдосконалили свої навички в різних видах мистецтва, а ще дізналися багато нового та знайшли справжніх друзів, тому літо 2021 назавжди залишиться в їх спогадах. 

Пошуки справжніх «скарбів» не закінчуються. Адже з вересня місяця в Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки починають працювати клуби, тож запрошуємо всіх бажаючих на пошуки справжніх «скарбів» - знань разом з книгою – до Студії творчого самовираження «Мій світ» та літературного театру-студії «Чеширський кіт».

 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік