13 серпня 2021

Літо зі смаком німецької мови

Час канікул та відпусток у самому розпалі, та це не заважає поціновувачам німецької мови. Члени трьох німецькомовних клубів активні і завзяті, намагаються не згаяти жодної вільної хвилинки та вже у серпні розпочали новий сезон роботи клубів.

Найактивніші звичайно ж діти, які використовують останній  місяць канікул для вивчення німецької мови. Гарний настрій у роботі створюють запальні навчальні пісні та цікаві завдання на запам’ятовування нових слів, розгадування кросвордів та лексичних ребусів. Бажаємо їм успіхів у нелегкій справі вивчення мови. 

Клуб із вивчення німецької мови для початківців є найбільш популярним серед наших читачів, його відвідують більшість любителів німецької. Дорослі також полюбляють слухати навчальні пісні німецькою мовою, адже таким чином можна швидше та якісніше засвоїти лексику та граматичні конструкції, без яких неможливо розвивати живе спілкування німецькою.


Розпочав новий сезон і клуб «Давайте вчити німецьку разом», хоча і не зовсім у повному складі, але з великою жагою до знань та нових звершень. Учасники клубу мають багато планів та ідей, які ми будемо реалізовувати разом у стінах нашої бібліотеки. 

Чекаємо усіх у залах нашої бібліотеки,  бажаємо успіхів у вивченні мови та самовдосконалення.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік