27 серпня 2021

Вище хмар летить літак!

Добігають кінця літні канікули, останні дні веселого відпочинку, мандрів та пригод. Та сумувати все ж таки не слід! Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки влаштувала для своїх відвідувачів у рамках програми «Канікули з книгою 2021» особливий  день – День паперових літачків.

А розпочалося все із звичайної іграшкової коробки, яку малюки знайшли у секторі періодичних видань. Для того щоб дізнатися, що ж в ній знаходиться, читачам потрібно було відгадати низку загадок та ребусів. За описом та властивостями цього предмета хлопчики та дівчата з’ясували – в коробці заховано літак. 

Завдяки інформ-хвилинці  присутні дізналися які бувають «сталеві птахи»,  що таке:  фюзеляж, реактивні двигуни, крило, кабіна екіпажу та хвіст. За допомогою руханки «А ти лети у далекі світи» продемонстрували переміщення та нахили, як справжні літальні апарати, а коли здійснили термінову посадку власноруч зробили, на згадку, різнокольорові паперові літаки.


Час задоволень та відпочинку у дитячий  книгозбірні плинув швидко, а головне весело, радісно та корисно, та працівники сектору періодичних видань запрошують своїх читачів завітати на недільне засідання розвиваючого клубу «Пізнайко», який розпочне свою роботу вже 12 вересня о 10.00 годині.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік