31 серпня 2021

Фінальна битва екстремалів

Сьогодні в  читальній залі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки розгорнулась справжня битва витривалих, відчайдушних, дотепних екстремалів. Упродовж літа діти вирушали у пішохідні, водні, космічні походи. Під час заходів учасники вирішували екологічні питання, навчалися надавати першу невідкладну допомогу, були активними учасниками спортивних змагань. А сьогодні юні дослідники змагалися за право отримати титул «Суперекстремал 2021».

Під час «Вибухової розминки» діти обирали одну із повітряних кульок, в кожній з яких був напрямок або вид транспорту, яким треба було мандрувати.

Вирушали потягом до різних країн світу, проклали пішохідний маршрут рідною Україною, занурювалися з аквалангом у морські глибини, на повітряній кулі піднялися над просторами унікальної Херсонщини.


Під час мандрів туристи відповідали на питання інтелектуальної вікторини, змагалися у різних спортивних завданнях та продемонстрували набуті упродовж літнього Book Ghallenge уміння.


Під час фінальної битви діти заробляли екстра-бали, за підрахунками яких і було визначено переможців! Екстремалами року стали: Лавінюкова Владислава, Ольга Тимохіна та Колечинцев Кирило. Усі переможці отримали  дипломи та книжкові подарунки.


Завершилася зустріч приємним чаюванням на привалі та спогадами про неймовірне літо. 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік