06 серпня 2021

День найзагадковіших загадок

Наш світ сповнений різноманітними таємницями та загадками – природні явища, які ми, люди, намагаємось пояснити, гігантські споруди, які викликають захоплення та подив, надможливості людського тіла, що досі не розгадані. На ці та інші питання людство намагається дати відповідь або знайти пояснення. І саме найзагадковішим загадкам присвячений захід у секторі періодичних видань Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки. 

Прослухавши повчальну інформацію від бібліотекара про людський мозок, адже це потужний комп’ютер, який знаходиться в нашій голові і досі залишається великою загадкою для вчених дітлахи  почали його тренувати логічними задачами та корисними ребусами, які можна знайти в журналах «Смайлик» та «Карамельки».

Веселою та корисною була гра «Вірю не вірю». Бібліотекар зачитувала цікаві факти з журналів «ЗІН» та «Розумашки» допитливі дітлахи мали сказати вірять чи не вірять вони запропонованим фактам, подіям, чи явищам.

Не менш цікава та актуальна була розповідь про зірку, яка зігріває та пестить нас день у день, а особливо активно вона це робить влітку - про Сонце. Ця розповідь спонукала малечу власноруч зробити поробку - сонечко, яке завжди буде яскраво світити у домівках наших читачів.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік