20 серпня 2021

Україно мила, краю мій чудовий

Напередодні святкування Дня Незалежності України дітлахи зібралися в Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки, щоб разом веселою та гучною компанією розпочати підготовку до святкування тридцятої річниці. Наша країна пройшла довгий та тернистий шлях до незалежності, було чимало таких подій, про які не хочеться згадувати, але у нас є чим та ким пишатися. Адже ми можемо сміливо сказати: «Погляньте, це українське. Це наше!». 

Бібліотекарка сектору періодичних видань розповіла про досягнення українських винахідників, вчених, спортсменів, які прославили та продовжують прославляти Україну. У нас з вами є неповторні мальовничі місця, які змушують затамувати подих від їх величі. Діти з радістю ділилися своїми знаннями про свою Батьківщину.


А потім малеча приступили до виготовлення святкової гірлянди, що стала гарною прикрасою у залі періодики. Всі учасники заходу висловили свої побажання  неньці Україні - безхмарного неба та врожайних полів, щастя, радості, миру та свободи всім українцям. 




Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік