12 липня 2019

Чародійство - книжкова магія понад усе!

Казка – це багатовимірний світ, тісно пов'язаний з легендами, міфами, чарами та дитинством. Саме до такого світу й відчинила свої двері цього разу Лабораторія глядацького смаку Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. 11 липня юні читачі поринули у вир пригод та чародійства разом з героєм цілої серії книг - Гаррі Поттером.

Всі сім книжок Джоан Роулінг стали світовими бестселерами, які покорили цілу кіноіндустрію. З появою першої книжки тисячі підлітків в усьому світі й досі мріють потрапити до Хогвартсу – Школи магії та чародійства. Під час нашої зустрічі юні читачі відправились у віртуальну подорож до Хогвартсу, де пережили найзахоплюючі моменти життя Гаррі та навіть вивчили деякі добрі заклинання. Також порівняли головних героїв книги та фільму, переглянули сцени, котрі так і не потрапили на екрани і дізнались про особливі події, які супроводжували чарівників на шляху у кіно. А бонусом для наших читачів стала захоплива гра у шахи самого Гаррі Поттера.


Вирушайте у наступну, не менш захоплюючу подорож у книжковий всесвіт на екрані 15 липня о 14:00 разом з найчарівнішою бабусею всіх часів. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік