16 липня 2019

Паркуємо мітли, або як Баба Яга у кіно потрапила

Цього понеділка в медіацентрі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки книжковий всесвіт на екрані відчинив двері ще в один казковий світ. Наші читачі потрапили на справжнісінький "шабаш відьом", адже безліч різних чаклунок з літератури та фольклору різних країн повідали їм свої найцікавіші історії. Але найзахоплюючою та неймовірнішою стала історія добре всім нам знайомої "красуні" - Баби Яги.

Виявляється, Бабуся має за плечами багаторічну акторську кар’єру, адже без неї не обійшлась майже жодна дитяча казка або мультик. Хлопці та дівчата ознайомились з найцікавішими екранізованими пригодами лісової відьми та її друзів. Дізнались ім’я актора, який став дуже відомим за свою роль Баби Яги.



Завдяки повісті Отфріда Пройслера «Маленька Баба Яга», Юні читачі мали змогу ознайомитись з іншою, зовсім незвичною стороною Баби Яги. Виявляється, що колись, зовсім юна 127-літня Яга була дуже доброю та справедливою. Мультфільм про маленьку чаклунку довів всім, що творити добрі справи та допомагати іншим може кожен і у будь-якому віці.
А ось чому ж навчить нас наступний герой екрану, ви дізнаєтесь на нашій зустрічі. Чекаємо на вас у Лабораторії глядацького смаку 18 липня об 11:00.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік