09 липня 2019

Читацький ігроленд у Великобританії

Літо. ПодорожіЩо може бути природнішим?
Тільки літня ігрова програма у бібліотеці!
Цього вівторка користувачі Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім.Дніпрової Чайки, які відвідали читальну залу, відправилися у книгомандрівку до Великобританії.
Спершу ми склали візитку країни: її прапор, туристично привабливе місце (Біг Бен), портрет та книгу відомої письменниці – Джоан Роулінг.
Далі відбулася дуель чарівників за світом книг про Гаррі Поттера. Діти пригадали незвичні пригоди, які довелося пройти герою, чарівні тварини та предмети магічного світу, імена батьків і друзів хлопчика, а також клички їх домашніх улюбленців.

Далі ми зіграли у книжковий колаж: кожен гравець отримав картку із зображенням літературного героя, а потім підібрав карточку із обкладинкою книги про нього та карточку з портретом автора. Всі – від дорослого до найменшого – впоралися блискуче!
А ще ми відчули себе на мить справжніми англійцями, оскільки успішно переклали «літні» слова із рідної мови на мову Туманного Альбіону.
Й оскільки саме Англія – батьківщина футболу, ми залюбки провели футбольний м’яч крізь перешкоди та хвацько забили голи!

Настав час оголосити переможця тижня! Це Добрянський Володимир.
Великобританіє, дякуємо тобі за гостинність, а тепер час рушати до… Тссс, про це ми довідаємося наступного вівторка!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік