17 липня 2019

На день народження до Злати

Наша читачка Злата запросила своїх друзів на день народження
в Херсонську обласну бібліотеку для дітей ім. Дніпрової Чайки.
Дітей зустріла добра Чародійка і запропонувала привітати іменинницю танком. Друзі Злати із задоволенням прийняли пропозицію поводити хоровод навколо «винуватниці» свята, а потім був змагання у надуванні повітряних кульок.  
Все було б добре, але на свято не очікувано завітав Водяний. Він ображений, що його не запросили на день народження, тому заховав привітання для іменинниці, щоб їх знайти друзям потрібно пройти різні випробування. 
Діти із задоволенням виконували завдання, запропоновані Водяним.  Хоча й дивакуваті завдання він придумав, та всі гості старалися їх виконати, щоб день народження у Злати не зіпсувати. Діти показували за допомогою пантоміми різних звірів, вітали Злату англійською, придумуючи різні побажання, співали пісні, серед них була і Нappy birthday to you, розгадати казковий кросворд.

Виконавши завдання Водяного, діти знайшли всі привітання для іменинниці. Ура! День народження відбулося, а далі на друзів чекали веселі танці та мультики.

Чарівниця для діток влаштувала фото-сесію, де кожен обрав костюм мультяшно-книжкового героя або створив свій власний образ.
 
Ось такі фото на згадку про незабутній день народження Злати у нас вийшли. 
P.S. Злато, вітаємо тебе з 7-річчям. І бажаємо багато книжково-журнальних пригод на твоєму шляху. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік