18 липня 2019

Кіт у чоботях - у книзі та на екрані

18 липня "Книжковий всесвіт на екрані" зустрічав любителів пригод разом з добре всім знайомим вухастим героєм. Цього разу на зустріч до наших читачів в Лабораторію глядацького смаку Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки завітав кіт. Але це був не звичайний кіт, а вихованець самого Шарля Перро.

Головний герой казки «Кіт у чоботях», як відомо, маючи при собі лише мішок та чоботи, зміг за досить короткий час зробити свого господаря щасливим і заможним. Сьогодні наші юні читачі вчились у нього проявляти винахідливість в досягненні поставленої мети і ніколи не журитись. А найголовніше - не оцінювати людей за їх зовнішнім виглядом.
З моменту написання казки котик здійснив навколосвітню мандрівку, адже його екранізували безліч разів у різних країн, таких як Франція, Англія, США та навіть Японія. Наші глядачі помітили, що з кожною більш сучасною екранізацією від казки Шарля Перро залишалось все менше, а в останніх взагалі незмінним є тільки сам Кіт у чоботях.

Проте, незважаючи на це, хлопці та дівчата досі мріють про такі ж яскраві та веселі пригоди, як у нашого відважного героя, і саме тому в подарунок отримали 3D-подорож разом із «Котом у чоботях та трьома бісенятами».
Чекаємо всіх на зустріч з наступним героєм однієї із найзнаменитіших казок - «Книги Джунглів», яка відбудеться 22 липня о 14:00 в Медіа-центрі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік