30 липня 2019

Пригоди з присмаком меду

Хто з дитинства не знайомий з найвідомішим літературним героєм Вінні-Пухом? Так, його знають всі, впізнають у будь якому образі чи екранізації. Сьогодні в Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки в медіа-центрі зібралися прихильники Вінні-Пуха. 
Для порівняння було зібране все про знаменитого ласуна, що знайшлось в бібліотеці: книжки, диски, журнали, ігри, книжки-іграшки і просто іграшки. Матеріалу вийшло багато, тому довелося не тільки дещо перечитати, порівняти, пограти але й переглянути багато відео. 
І почалися справжні дебати та агітація за улюблену книгу, екранізацію та образ героя. Як виявилося, прихильників Вінні-Пуха більше серед хлопчаків, а от вже хто більше полюбляє діснеївського Вінні чи з радянського мультика, визначити було складніше. 
Остаточним рішенням читачів було обрано для перегляду фільм 2018 року - екранізацію історії про всесвітньо відомого ведмедика Вінні-Пуха під назвою «Крістофер Робін». Компанія Disney, що зняла з кінця 60-х років безліч мультфільмів про славетне ведмежа, запустила у виробництво художній фільм з Юеном Мак-Грегором, де актор грає змужнілого Крістофера Робіна, який забув про свою дружбу з Вінні-Пухом в дитинстві.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік