23 липня 2019

"Сонячний" день у бібліотеці

Сьогодні Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки зустрічала вихованців табору «Сонечко». Працівники бібліотеки підготували низку ігрових програм для цікавого і захопливого дозвілля дітей.
У відділі естетичного виховання діти дізнались цікаві факти про птахів. 
А ви знаєте, якого птаха вважають найважливішим в Україні? А хто має найдовший дзьоб? Який птах найшвидше літає? 
Переглянули відео про кумедних пінгвінів і найменшу в світі пташку – колібрі.
У секторі документів іноземними мовами наші маленькі відвідувачі потрапили у казковий світ Волта Діснея і дізнались історію створення його найвідоміших мультфільмів. Дітей зацікавили художні книжки англійською мовою, створені за мотивами мультфільмів студії Walt Disney Pictures.
У Інтернет-центрі бібліотеки діти ознайомились з інформаційною стрічкою із Всесвітньої мережі про історію створення найулюбленішого продукту – шоколаду. Вони переглянули відеоролики з YouTube про виготовлення шоколадних ласощів і довідались, які незвичайні різновиди шоколадних цукерок бувають у світі.
Відділ періодичних видань зустрів дітлахів цікавими фактами із журналів про життя екзотичних тварин. Вихованці літнього табору дізнались чимало про їхні повадки та зовнішній вигляд, граючи у гру, в якій потрібно було вгадати тваринку за її описом.
У молодшому відділі наші гості пограли у інтерактивний морській бій, розгадуючи головоломки, шаради і ребуси. Особливо сподобались відеозагадки про книжки відомих дитячих письменників.

А у читальній залі діти потрапили у віртуальну подорож до надзвичайно спекотної країни – Індії. Дітлахи дізнались про цікавинки з історії стародавньої індійської культури і весело провели час, переглядаючи захопливі книжки з фотографіями та ілюстраціями про життя в цій екзотичній країні.

А на завершення цікавих пригод у бібліотеці в цей спекотний липневий день була космічна 3D-подорож - із мультфільмами про космічне сафарі на Марс і про пригоди інопланетної білки на Місяці.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік