22 липня 2019

Книжкові джунглі в Медіа-центрі

Літо. Спека. Море. А "Книжковий всесвіт на екрані" знову дивує своєю незвичайною мандрівкою. 22 липня відвідувачі Лабораторії глядацького смаку Херсонської обласної бібліотеки імені Дніпрової Чайки відкрили для себе "Книгу Джунглів" Редьярда Кіплінга і одразу потрапили у самісінькі хащі зелених джунглів.

Яскраві тропічні рослини, величезні ліани, таємничі руїни та хижі тварини чекали наших глядачів  на екрані. Юні читачі із захопленням спостерігали за неймовірними пригодами маленького, але дуже відважного хлопчика – Мауглі. Хлопчина, якого виховала зграя вовків, став справжнім другом для багатьох мешканців безмежних джунглів, завоювавши їхню довіру та повагу в зовсім юному віці.

"Книгу Джунглів" було видано ще у 1894 році, і з того часу її екранізували більше 10 разів. Це і повнометражні фільми, і мультфільми та мультиплікаційні серіали, і навіть програми для всебічного розвитку найменших глядачів.
Наші маленькі експерти помітили, що кожна з версій суттєво відрізняється як від книги-оригіналу, так і одна від одної, але головний сюжет є незмінним. За допомогою сучасних технологій та спецефектів діти мали змогу відчути себе частинкою фільму та пережити шквал нелегких пригод разом з головними героями.
Незважаючи на відмінність кожної екранізації, головна ідея залишається незмінною і актуальною у будь-які часи - повага до всього живого, до самого життя. Джунглі вчать юних читачів не помсти, вони вчать вдячності.
А ось чому навчить вас наш наступний герой - справжній фанат меду, пустощів та веселих пісень? Дізнайтесь наступного понеділка о 14:00 в Медіа-центрі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік