04 листопада 2019

Мотивування дітей на успіх або 12 книжок про людей, які змінили світ

Не секрет, що усі батьки прагнуть допомогти дитині  піднятися на власну вершину успіху, реалізувати своє життєве завдання. Не останню роль у цьому відіграє мотивація. Та де ж узяти цю «правильну» мотивацію, з чого почати? Звісно ж з розумної книги, яка підкаже корисні ідеї. Тим більше, що дітей треба надихати прикладами історій звичайних людей, які досягли небувалих успіхів.
Чергова зустріч у недільній батьківській школі бібліотеці імені Дніпрової Чайки перенеслася до інформаційного бюро, що працювало у відділі обслуговування дошкільників та учнів-читачів 1-4 класів.

До уваги зацікавлених матусь було запропоновано огляд книжок серії «Видатні особистості» видавництва ІРІО, що у захоплюючій і доступній формі розказують  маленьким читачам про видатних особистостей, які досягли значних результатів  у різних галузях науки та мистецтва.
Чому один із найрозумніших людей на землі так і не закінчив школу, у чий талант не вірили та обдурювали з гонорарами, на чию честь назвали одиницю вимірювання, трикутник в математиці і мову програмування, хто зміг пояснити усім, що кіно це справжнє мистецтво та кому довелось пройти довгий шлях в 45 років до здійснення мрії? Батьки наших читачів уже знають, з яких книг їх діти про це дізнаються!
Вам теж цікаво? Тоді завітайте до молодшого відділу нашої книгозбірні і ми з радістю поділимось і з вами цією інформацією. 
А ось дізнатися чим зацікавити сучасного читача зможете на наступній грудневій зустрічі «Новинки книгоіндустрії для покоління NEXT».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік