11 листопада 2019

Вчимо німецьку разом

Хто сказав, що вихідні лише для відпочинку та прогулянок? Наші читачі думають інакше і проводять свої вихідні у нас в бібліотеці з користю – вивчають німецьку мову. У нашій книгозбірні організовано три групи з вивчення мови – для дорослих з базовим рівнем володіння мовою, для початкового рівня та група молодших школярів.
Клуб з вивчення німецької мови «Давайте вчити німецьку разом» діє у книгозбірні вже другий рік і його відвідують як дорослі, так і школярі. На останньому засіданні дочитали останню главу кримінальної розповіді «Сусіди» та виконали ряд лексико-граматичних вправ, які готують до складання мовного іспиту у Гете-Інституті для отримання мовного сертифікату. Тематичний блок засідання клубу знайомить з лексикою до теми «Будова тіла та здоров’я людини».
Початківці лише починають свою роботу, але вже прочитали та переклали немало глав у аудіо книзі  видавництва Hueber, що також готує до складання мовних іспитів для отримання сертифікату.
Наші наймолодші не припиняють радувати нас своїми успіхами та гарним настроєм, з яким вони відвідують заняття з німецької мови. Діти вже можуть складати слова із складів, розгадують кросворди та співають пісні.

Бажаємо усім успіхів у вивченні мови та чекаємо у бібліотеці наступної неділі!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік