четвер, 28 листопада 2019 р.

Краще один раз побачити!

27 листопада до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім.Дніпрової Чайки завітали у гості учні 4-х класів Чорнобаївської санаторної загальноосвітньої школи-інтернат
І-ІІІ ступенів Херсонської обласної ради.
Спочатку на дітей чекало перше знайомство із бібліотекою та її «цікавинками», про які вони багато чули, та екскурсія відділами обслуговування.
У медіа-центрі маленькі гості переглянули нові мультфільми, екранізації відомих літературних творів, а  у відділі інтернет послуг на допитливу малечу чекала гра «Автостопом по Мультляндії».
Цікавинки про відомі мультфільми з усього світу, секрети мультиплікації та особливості улюблених героїв, все це відбулося під час віртуальної мандрівки з мріями.
У секторі періодичних видань діти познайомились з найкращими журнальними героями та дізнались історії їх створення,  перевіривши свої знання у розважально-пізнавальній вікторині бібліо-веселощі «Вгадай, хто це!». А для найбільш ерудованих, відділ обслуговування 1-4 класів, провів інтелектуальну гру «Морський бій».

Пізнавальні ігри, цікаві книги, захоплюючі мультфільми та веселі танці, на розважальному майданчику ігрової залі, сподіваємось, стануть ще не один раз гарним приводом для нового приїзду до бібліотеки, ну а ми будемо готуватися та з нетерпінням чекати на нові зустрічі у бібліотеці!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік