13 листопада 2019

Про вічні цінності

Сьогодні до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки завітали курсанти Херсонської академії неперервної освіти, а це вчителі художньо-естетичного напрямку загальноосвітніх закладів області.
Бібліотекарі провели гостей залами книгозбірні, де познайомили з проектами та роботою кожного відділу.



У відділі естетичного виховання вчителі познайомилися з новинками літератури з мистецтва. Вона може стати в нагоді при організації навчально-виховного процесу. Література, яку підготували бібліотекарі для ознайомлення, викликала великий інтерес у педагогів, вони не тільки переглядали, а і обговорювали, ділилися враженнями та фотографували ці книги та журнали. 

Професійна програма продовжилася презентацією проектів, фестивалів, конкурсів, які організовує та реалізує колектив бібліотеки як самостійно, так і у партнерстві, на рівні міста, області, України. 
У бібліотеці ведеться систематична робота, спрямована на розвиток естетичних смаків кожного читача, саме участь у клубних об’єднаннях дає широкі можливості для формуванні особистого естетичного світосприйняття, естетичного смаку.
Познайомили курсантів одним із нових цікавих проектів «Живуть і житимуть у картинах». Він має за мету вчити дітей читати, розуміти картини відомих та сучасних художників. 

Освітяни мали змогу практично познайомитися з авторською грою - арт-пазли «Світові вершини мистецтва Херсонщини». Складаючи які, учасники гри здобувають нові знання про митців краю, імена яких увійшли до світової плеяди видатних діячів. Ці ресурси дають можливість використовувати нові підходи в подачі навчального матеріалу. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік