12 листопада 2019

Незвичайні пригоди Алі

У світі є багато неймовірних, різноманітних, екзотичних країн. Одні приваблюють своєю історією, другі – архітектурними спорудами, треті – своїми звичаями та традиціями. А є країни, які ніколи не існували на мапі. Де ж знайти таку чудернацьку країну, як познайомитися з її мешканцями  і дізнатися, що ж цікавого там відбувається запитаєте Ви?  Відповідь дуже – дуже проста. Потрібно лише розкриту книгу і фантастичні пригоди та подорожі чекають на тебе! Саме так сталося із учасниками програми «Кибершколярики», які завітали до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки на чергове заняття.
У молодшому відділі хлопчикам та дівчатам запропонували вирушити у мандрівку країною Недоладією, в яку потрапила Аля із повісті Галини Малик «Неймовірні пригоди Алі в країні Недорадії». Потравила дівчинка в цю дуже дивну країну неспроста. Вона постійно нічого, ну зовсім нічогісінько не могла доробити до кінця. Тож на допомогу прийшли вірні друзі – читачі.

Недоплетену косу, треба було швиденько заплести та зав’язати бант.

До вишивати рушничка для бабусі і встигнути подарувати їй його на день народження.

У  відділі естетичного виховання – домалювати  малюночок, але перш за все спочатку потрібно було зробити ескіз, тобто попереднє креслення малюнку. Ознайомившись із новим терміном живопису, малюки швидко впоралися із цим завданням.

Відділ інтернет послуг познайомив присутніх з клавіатурою та з її функціями. А саме, учні «Кібершколи» робили спроби написати листа Алі, розставляючи правильно розділові знаки та вчилися редагувати текст. Тож наші заняття продовжуються, як і продовжуються знайомства з сучасними письменниками, світом мистецтв, світом сучасних технологій.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік