пʼятницю, 8 листопада 2019 р.

Багато в світі є чудес, все викликає інтерес!

У нашім світі є чудес багато,
Це створені руками чудеса.
Сприймаються вони, неначе свято.
У них натхнення, радість і краса.
Книга - одне з найбільших чудес, створеною людиною. Вона робить кожну мить життя неповторною. Завдяки їй можна дізнатися дуже багато про любов і справжню дружбу, про далекі країни та таємничі острови, здійснювати географічні відкриття і борознити простори космічного океану. Вона є кращим другом, а з її героями дуже легко дружити не виходячи з дому, або завітавши до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.
Саме для того, щоб затоваришувати і стати постійними користувачами книгозбірні, до молодшого відділу завітала малеча перших, других і третіх класів спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №12 з поглибленим вивченням французької мови.

Першим відкриттям стало близьке знайомство з казковими героями, які  з’явилися відразу, лише бібліотекар відкрив книжку.

З ними малеча поринула у безкраї витівки, виконуючи різні завдання та вправи. Це і загадки, і спортивні вправи, і ігри з буквами та словами.
Наступним відкриттям став відділ Інтернет-послуг. Тут в ігровій формі присутні пригадали правила користування мережею, як діють пошукові системи, що таке мережеві бібліотеки.

Відкриття під назвою Медіа-центр пройшло дуже емоційно та весело. Великий екран, окуляри і ти у світі, де поруч все оживає, рухається і з приводу цього неймовірні відчуття переповнюють тебе.
Останнім відкриттям стала ігрова зона Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, де драйвові танці-руханки додали яскравого забарвлення  ексклюзивному знайомству з царством книг.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік