18 лютого 2020

Використання арт-терапії на уроках німецької мови

18 лютого нашу бібліотеку відвідали вчителі німецької мови, курсанти Херсонської академії неперервної освіти викладачів для участі у семінарі «Використання арт-технологій на уроках німецької мови як засіб творчої реалізації та саморозвитку учнів».

Працівники відділу естетичного виховання підготували інформацію про основні види та форми арт-технології та наглядно продемонстрували її варіації.

Кожен вчитель це - творча особистість, яка постійно прагне до саморозвитку. Одна із колег, а саме Юлія Орешко, яка викладає в ЗОШ № 53, захоплюється живописом, має власний сайт та шанувальників свого таланту, презентувала свої малюнки, ескізи та ілюстрації для роботи на семінарі.  Ми поділили їх на чотири тематичні групи та підготували методичний матеріал, який має допомогти викладачам в опрацюванні тем "Кольори", "Нічне небо", "Квіти" та "Будова тіла".
Значну увагу у підготовці матеріалів ми приділили лінгвокраїнознавчому аспекту, а саме вивченню сталих виразів та фразеологізмів з елементами кольорів, частин тіла людини та словотворення, знайомство з біографією художників із Німеччини.
Вчителі німецької мови виявили великий інтерес до практичних матеріалів, як робота з текстом та творчим завданням, текст + розмальовка, усне спілкування, написання віршів до малюнків та фантазування.
Дякуємо викладачам за активність, творчий підхід та чудові емоції. Чекаємо нових зустрічей.

1 коментар:

Додайте ваше ім'я та вік