01 вересня 2021

З дзвоником першим бібліотека вітає, кожна дитина знаннями тут сяє!

Перший дзвоник - для вітань!

Як врочисто і святково

З кожним роком - завжди ново!

Тамара Швець

Є восени такий день, коли школа наповнюється дитячим сміхом, пишними бантами, турботливо зав’язаними краватками, радісними хвилюваннями та оазисами квітів. Так-так! Ви вгадали! Ви на правильному шляху! Бо такі знайомі усім дива відбуваються, коли в гості завіта Перше вересня. Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки саме в цей день була теж наповнена школярами молодших класів гімназії №5  і вітала присутніх зі святом.


Цього дня на читачів чекали розважальні програми, незабутні зустрічі з казковими персонажами, перегляди мультиплікаційних фільмів, ігри, розваги та забави.



Привітати дітей зі святом поспішили досить відомі персонажі улюблених мультфільмів та книжок мишеня Мікі Маус та сніговик Олаф. Вони намагалися дізнатися чи сумують вже школярі за минулими літніми канікулами, чи готові вони з новими силами поринути у світ знань та з’ясувати хто у майбутньому має стати відмінником.



Зворушливим та незабутнім стали огляд короткометражних мультфільмів з 3D зображенням, непосидюча гра «Кубопазли» та запальні танці, які додали не буденні почуття першому осінньому святу.

Отже, Перше вересня  - це фантастичне свято, що несе у вирій веселих шкільних буднів, до бібліотеки, до книги, до читання, до знань. А це є невід'ємна частинка дитинства, якою треба насолоджуватися сповна.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік