04 листопада 2021

Онлайн інструменти, як ефективний засіб організації сучасного освітнього медіапростору

3 листопада працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки долучились  до навчально-методичної сесії у рамках міської школи молодого педагога «Методичні студії для молодих вчителів початкової школи», яку організувала комунальна установа «Херсонський міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Херсонської міської ради.

Ірина Срібна, сертифікований медіатренер,  поділилась зі слухачами методичними порадами щодо використання «Онлайн інструментів, як ефективного засобу організації сучасного освітнього медіапростору».


Пані Ірина  презентувала для учасників заходу платформи графічного дизайну, онлайн-дошки для спільної роботи з учнями, інтернет-сервіси для створення мультимедійних дидактичних вправ та проведення різноманітних миттєвих опитувань серед яких: «Padlet»,  «Kahoot, «LearningApps», «MentiMeter» та  «Canva».



Педагоги-початківці відмітили широкі можливості запропонованих платформ, багатство їх функціоналу та запевнили, що обов’язково візьмуть на озброєння запропоновані онлайн-інструменти. 

Наостанок пограли  з учасниками сесії у гру «Класифікація тварин», створену на платформі «LearningApps». 





Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік