18 лютого 2019

Зйомки добігають кінця

Цієї неділі в медіалабораторії Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім.Дніпрової Чайки, повним ходом всі готуються зустрічати весну. Готується банкетна зала для весняного свята, красуні принцеси чепуряться а принци просто бешкетують у сторонці.



Нашим мультиплікаторам вже не терпиться завершити зйомки та перейти до наступного етапу роботи. В першому сюжеті нашого мультфільму буде  присутнє все! Пригоди, жарти, деякі моменти стосунків між батьками та дітьми, чарівні створіння, магія, і звісно ж виховання в дітях любові до казок, до читання, адже в основі нашого мультфільму лежать казки про лицарів, драконів, принцес і чарівників. 


Кожна наша зустріч у клубі Мультиплікації дозволяє дітям все більше наблизитись до яскравого фіналу. Юні читачі безупинно фотографують свої герої, допомагають друзям пересовувати персонажів друг друга. Оскільки наш мультфільм створюється в техніці мальованої перекладної анімації, ефект руху створюється за допомогою відносного пересування різних частин одного і того ж об’єкта (голови, кінцівок, тулуба). В кінці наших зустрічей ми не забуваємо і про мультфільми, найцікавіший відпочинок усіх часів.
Під час наступної зустрічі стане ще веселіше та цікавіше, оскільки дехто вже пожне озвучувати свого героя. Наступна наша зустріч відбудеться у неділю 3 березня о 10:00.  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік