22 лютого 2019

Прочитай, знайди відгадки на усі складні загадки!

Інтелектуальна гра займає особливе місце у розвитку дитини. То є перша в її житті праця, джерело приємного навчання, гімнастика розуму та самовдосконалення. Вона є одним із найдієвіших засобів активізації навчально-пізнавальної активності молодших школярів.
У рамках Дня інтелектуальних ігор і розваг, який проходив у спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №30 з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу та англійської мови, учні 3 – В класу завітали до молодшого відділу Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки на справжнє змагання з математики.




Присутнім було запропоновано взяти участь у грі «Математичний морський бій». Двом  екіпажам необхідно було відшукати кораблі суперника, влучно стріляти та знешкоджувати міни, відповідаючи на математичні запитання, які мали різноманітний характер. Ребуси, головоломки, прислів’я та приказки, назви літературних творів і навіть пісні потрібно було пригадати та розв’язати для того щоб здобути перемогу. А перемогла, як завжди, дружба, адже наші гості дійсно справжні розумники та розумниці.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік