18 лютого 2019

«Валентинки зі сторінки»

Книг, написаних на вічну тему  кохання, - чимало! Багато важить воно у житті людини, тому і  надихає на творчість нових письменників і поетів. Одна з важливих тем для підлітків, а особливо під час святкування Дня святого Валентина, зібрала цієї сонячної неділі читачів у секторі абонемента. Сердечні історії у БІБЛІОК@ФЕ пройшли у дружній і веселій атмосфері.


У конкурсі «Політ кохання» читачі освідчувались звичайним предметам і явищам у житті, хтось робив це холодильнику, інші - футболу, цукеркам і звісно ж бібліотеці!


Учасники засідання пройшли тест на уважність один до одного, і виявилось, що дівчата не завжди пам’ятають як і кого звати, а хлопці - не можуть згадати хто і у що одягнений. Але всі присутні точно відгадали літературні пари і цитати з відомих романтичних книжок. Читачі ділилися враженнями від прочитаних книг та отриманих «валентинок».


Усіх, хто не зміг бути з нами, запрошуємо на наступні зустрічі у БІБЛІОК@ФЕ  і бажаємо великого і взаємного кохання, а якщо ви його ще не зустріли - у секторі абонемента експонована виставка-почуттів, на якій кожен підбере щось цікаве і дивовижне для себе.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік