22 лютого 2019

Вчимося бути добрими людьми

Сьогодні відбувся урок «Доброти» в школі № 14 з нашими добрими друзями - учнями 3 класів. Наше з ними знайомство відбулося ще у 1 класі, коли вони вперше завітали до медіа-центру Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки на свій перший урок «Україна – єдина країна».



Кожна наша зустріч була дуже цікава та пізнавальна. Цього разу ми спілкувались юним  читачами на тему добрих вчинків та вирішували, чи складно бути по-справжньому добрими людьми. Виявилось що бути доброю людиною зовсім не важко, творячи добрі справи, посміхаючись оточуючим або просто ввічливо та чесно спілкуючись з людьми.


Діти розповіли з яких казок вони дізнавались вперше про добро., адже саме казки нас завжди вчили, що добро перемагає зло. Також дізнались багато цікавих фактів про добрі справи і які саме вчинки є дійсно добрими.
Хлопці та дівчата протягом тижня готувались до нашої зустрічі, записували свої добрі вчинки та складали їх у «Скриньку добрих справ», які вони втілили в життя. Але всі добре знають, що творити добро потрібно постійно. Сьогодні ми створили ціле дерево добрих вчинків на майбутнє. Кожен учень своїми руками вклеїв листочок доброти, аби дерево стало пишним та квітучим.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік