18 лютого 2019

«Пам’ятаю – значить живу…»

На презентацію нової книги Олександра Єлагіна завітали учні 9-их класів ЗОШ № 34 до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім.Дніпрової Чайки.
Олександр Єлагін – капітан запасу, воїн-інтернаціоналіст, який у 23 роки потрапив на Афганську війну, пройшов крізь її страшну м’ясорубку, був поранений, подолав всі випробування та вижив.. Він вміє цінувати життя і робить все для того, щоб пізнали правду та пам’ятали про війну в Афганістані. 



На рахунку  воїна-афганця дві поетичні збірки, в які увійшли спогади про загиблих друзів, біль від тяжких випробувань: «Афганец я, и боль твою пойму…», «Зачем пишу я о войне…».
Третю збірку поезій про Афганську війну Олександр Єлагін присвятив 30- ій річниці виведення військ із Афганістану.
В нову книгу увійшло 12 віршів із першої збірки, 12 віршів - із другої  і 60 нових поезій , які написав за останні 5 років.



Олександр Єлагін  читав вірші, а слухачі нібито на машині часу переносились у далеку країну гір і разом з автором переживали все, що він пам’ятає і що зможуть прочитати читачі у книзі віршів «Пам’ятаю – значить живу…»
Читайте нову книгу Олександра Єлагіна, яку він подарував  для юних читачів бібліотеки, та дізнайтесь більше про Афганську війну.

Завідуюча відділом обслуговування учнів-читачів 5-9 класів
Вікторія Сломчинська

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік