25 лютого 2019

Читання з присмаком ілюзії

Віртуальні мандри «Читай-компанії» неіснуючими країнами та світами тривають! Недільного ранку разом із Алісою читачі молодшого відділу Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки вирушили до Країни Див.

Цю всесвітньо відому країну створив англієць  Лью́їс Ке́ррол, який до речі не був професійним письменником, а був викладачем математики, але твір «Аліса в країні Див» знають, люблять і читають діти та дорослі різних країн.  Його перекладено багатьма мовами світу, за його сюжетом знято безліч фільмів і мультфільмів, створено комп’ютерні та настільні ігри. 



«Пересування» по країні розпочалося із знайомства з її дивовижними та фантастичними мешканцями і першим був Білий Кролик, якій поспішив разом з присутніми зібрати, для смачного обіду, моркву.

Гусінь, яка сиділа на грибі, марила, щоб завдяки кубопазлам, хлопчики та дівчата зібрали ілюстрацію із її зображенням.

Для того, щоб розпочати чаювання, дітлахам потрібно було пригадати правила етикету за столом та як правильно його сервірувати.


Наступним був Чеширський кіт, який несподівано зник, залишивши лише свою посмішку.


Час промайнув дуже швидко, залишивши для дітей ще безліч загадок і несподіванок, які приховує  Країна Див. А розгадати їх можливо лише  завдяки прочитаній книзі. Читайте! Мрійте! Фантазуйте! Подорожуйте!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік