26 лютого 2019

Німецька в тренді

Ми раді, що клуб «Давайте вчити німецьку разом» та курси німецької для дорослих постійно поповнюються новими учасниками. Тим паче приємно, що на заняття приходять батьки з дітьми. 
Недільний німецькомовний клуб почався за традицією з читання адаптованої німецької художньої літератури, а саме казки Ернста Теодора Хоффманна «Лускунчик», яка нагадала нам про зимові свята. Погода повністю відповідала змісту розповіді. У тематичному блозі ми продовжили тему «Моє житло» з удосконаленням граматичних навичок вживання прийменників подвійного керування.




На заняттях з вивчення німецької мови для дорослих ми почали читати нову розповідь, присвячену проблемам підлітків – захопленням, відносинам з батьками та однокласниками. Так як текст подано у діалогічному мовленні, ми удосконалювали навички читання вголос. Виявляється, це не так вже і просто. Після читання та перекладу тексту ми виконали вправи на закріплення лексичного та граматичного матеріалу. Чекаємо усіх бажаючих вивчати німецьку мову наступної неділі у нашій бібліотеці.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік