11 лютого 2019

Пригоди в Павутинії

Учасники клубу «Читай-компанія  мандрує» на черговому засіданні продовжили свою подорож  чарівними вигаданими країнами. Цього разу на них чекала таємнича Павутинія, яку вигадав класик сучасної дитячої літератури Всеволод Нестайко.



Хлопчики та дівчата готувалися допомагати  у визволенні однокласників Колька Колючка та Косі Вуханя  від чаклунського сну Ледарила Дурандаса. Та щоб не втрапити в халепу і бути готовими до будь-яких несподіванок у подорожі, спершу треба було пройти спеціальну експрес підготовку у Лісовій школі. На них чекали незвичайні уроки літератури, математики, фізкультури,  літератури, природознавства, письма та музики. Діти розв’язували віршовані задачки,  впізнавали казку за  ілюстрацією, будували будиночки для поросяток, знаходили власників загублених речей , відгадували тварин за частиною їх тіла, змагалися у каліграфії. А на уроці музики читайлики розважились із чарівним капелюхом, який вміє читати пісенні думки. 



Пригоди в Павутинії швидко промайнули, а на учасників клубу чекає чергова подорож на наступній зустрічі. Чекаємо постійних учасників та запрошуємо нових  бібліомандрівників приєднатися до нас!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік