04 лютого 2019

Мультиплікаційний вернісаж

3 лютого досить насиченою, веселою і приємною видалась зустріч у медіалабораторії Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. До нашого знімального процесу долучились нові учасники - нові герої. Діти швидко зрозуміли, що й до чого та одразу прийнялись до роботи. 

На початку зустрічі маленькі мультиплікатори зробили огляд нових технік та видів анімації. А потім на прикладі видатного мультиплікатора Олександр Власенко прослухали його історію мультиплікації. Також побачили, як створювалися відомі мультиплікаційні герої сучасних українських мультсеріалів «Пригоди Котигорошка та його друзів» і «Бабай». 


За короткий час юні читачі встигли перейти від теорії до практики анімації і звісно не обійшлося без ігор та мультфільмів.
Яскравим завершенням сьогоднішньої зустрічі стало колективне привітання мультиплікаторів до 95-річного ювілею бібліотеки. Кожен з дітлахів написав найщиріші побажання, подарував теплі слова, поповнивши їх малюнком. «Багато веселих читачів», «Гарних легких днів, слухняних діточок», «веселих ігор для нас))» і ще багато інших слів набажали навіть ті хто тільки вчиться читати й писати.
Наступна зустріч зовсім скоро. Ми з нетерпінням чекає на Вас у медіалабораторії 17 лютого о 10:00.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік