21 лютого 2019

Бібліотека зустрічає освітян Херсонщини

Сучасна бібліотека - це місце, де вчитель і бібліотекар зустрічаються для спільної роботи. Так, 20 та 21 лютого Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки зустрічала курсантів Херсонської академії неперервної освіти. 
20 лютого заступники директорів навчальних закладів Херсонської області познайомились з актуальними напрямками роботи обласної дитячої книгозбірні. Комплекс заходів включив огляд конкурсів та турнірів для дітей, презентацію корпоративного проекту «Медіаосвіта: бібліотечна складова», гості ознайомились з інноваційними формами роботи тощо.





А 21 лютого вчителі початкової школи переглянули та спробували програти в пізнавальні ігри, які розробили працівники  відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів, такі як «Математичний морський бій», «Веселі перевертунчики», «Поле див», «Літературний футбол», «Ерудит шоу», «Інтелектуальне асортіі».




Вчителям було презентовано електронні ресурси бібліотеки, які розміщенні на сайті бібліотеки і всі охочі можуть їх використовувати у своїй роботі на окремих сторінках веб-сайту бібліотеки: ігродром, ігри патріотів Херсонщини, БібліоКре@тив.
Під час підведення підсумків комплексного заходу «Бібліотечні ресурси та можливості на допомогу освітянам Херсонщини» вчителі домовились про співпрацю з Бібліотекою і про нові зустрічі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік