06 лютого 2019

Мікросвіт без кордонів

6 лютого до нашої бібліотеки завітали учні 4-Г класу 32 школи на зустріч з українською  письменницею, автором книг для дорослих і дітей  - Ангеліною Кріхелі.

Спілкування мало незвичний формат – 7D. Асоціації у кожного з присутніх виникли свої – у когось з кольорами, у когось  із сучасними атракціонами віртуальної реальності, а у пані Ангеліни – з гранями життя і творчості людини. Ми ж  запропонували  поговорити про СІМ ДНІВ в житті талановитого письменника.


З кожним із днів тижня у різних народів пов'язано безліч прикмет та асоціацій. 




Так понеділок, хоч і «важкий»,  його кольором вважається зелений, тобто початок.  Авторка  розповіла дітям про своє дитинство, пригадала улюблені книжки та  смішні історії. Ще, як з’ясувалось, пані Ангеліна народилася саме у понеділок. А люди, народжені у цей день, мають добре розвинену інтуїцію. Саме її ми і перевіряли під час невеликої інтерактивної гри.
Вівторок вважається днем легким, сприятливим для початку всякої роботи. Тож і мова йшла про «перші спроби пера».
Середа відповідає на нашій карті за мову та комунікацію. В цей день добре говорити та спілкуватись. Зрештою і наша зустріч відбувалася у середу. Тому саме ця сторіночка  щоденного календарика вийшла дуже насиченою. Діти із задоволенням включилися у процес експерименту з порятунку Кощія та буквально «засипали» пані Ангеліну питаннями. 
Четвер - день найбільшого напруження, трудової діяльності.  І мова відповідно йшла про  письменницькі здобутки та творчі плани. 
П'ятниця у слов'ян   - це день жінок, сімейного благополуччя та творчості. Тож говорили про родину,  про захоплення та хобі. 
Субота – день відпочинку. Відкриваючи цей листочок ми із задоволенням  слухали чудову музику у виконанні нашої гості.
Неділя завершила нашу зустріч «обіймашками» та автограф-сесією.

Дякуємо  Ангеліні за чудову, захоплюючу зустріч, сподіваємося вона не остання. Бажаємо натхнення, удачі в реалізації всіх творчих задумів, сімейного благополуччя, зацікавлених та вдячних читачів!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік