01 квітня 2019

На хвилі поезії з Альоною Мовчан та Віктором Ревенком

28 березня у День творчості до читальної зали Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки завітали студенти Політехнічного коледжу і стали учасниками музично-літературного вернісажу.
Почесні гості свята – поетеса, організаторка творчого об’єднання «Поетична шафа» Альона Мовчан та поет, бас-гітарист херсонського рок-гурту «Скіфи» Віктор Ревенко.


Альона Мовчан познайомила студентів із власною поетичною творчістю, розповіла про тонкощі журналістської роботи, але найбільше уваги приділила «Поетичній шафі», організаторкою та натхненницею якої вона є вже три роки. Підлітки дізналися, що на сцені «Шафи» не лише читаються вірші та проза, але і часто лунає жива музика - виступають херсонські барди та гурти. 


Одним із креативних прийомів «поетичних шаф» є «підвішені рядки», коли кожен бажаючий може взяти додому будь-який вподобаний твір. І під час заходу ми «розіграли» серед присутніх молодих людей поетичні рядки Альони Мовчан.
Ще «шафівці» традиційно складають «безкінечний вірш», тож спробували це зробити і ми.

Налаштуватися на хвилю поезії нам допоміг і Віктор Ревенко, який розповів про діяльність херсонського рок-гурту «Скіфи», бас-гітаристом якого він є вже кілька років, а також заспівав під гітару три пісні.

Закінчився захід спільним фото на згадку.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік