01 квітня 2019

Віват театр або декілька сторінок з історії театру

Тридцять першого березня в рожевій залі Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки відбулася прем’єра театралізованої вистави «Віват театр або декілька сторінок з історії театру», присвяченої  Всесвітньому дню театру. 

Вихованці літературної театру-студії  «Чеширський кіт»  мали гарну змогу показати та проявити всі свої таланти та здібності.  Батьки та гості  дізналися про історію театру, його розвиток в різні часи. Всі присутні отримали море позитиву та незабутніх емоцій, і кожен виніс з цього заходу щось важливе для себе. У виставі зображались 3 епізоди  історії театру: театр Древньої  Греції, театр комедії Дель Арте та театр часів Шекспіра (Шекспірівська драма). Всі епізоди були цікавими самобутніми і не схожими один на одний, і всі вони поєднувалися головними дійовими особами – образами театру. Вистава пролетіла на одному подиху, і всі з нетерпінням чекали, затамувавши подих, що буде далі. 




Одним словом: Прем’єра відбулась!!! Акторів викликали  на біс декілька разів! Юні актори подарували всім незабутню подорож до чарівного світу під назвою «Театр».


P.S. Хочемо висловити окрему подяку батькам, які допомагали при створенні вистави. 
Запрошуємо всіх творчих дітей приєднатися до нашої творчої родини і разом з нами поринути у світ творчості. Заняття театру-студії «Чеширський кіт» проходять щонеділі о 14:00. Приходьте та отримуйте море емоцій та нових знайомств!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік