10 квітня 2019

Книжковий дім відкритий всім!

В деяких країнах світу 10 квітня вважається Днем відкриття таємниць і саме сьогодні Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки відкривала свої літературні таємниці учням 1 – Б класу ЗОШ№4. А тут їх скупчилася сила-силенна, бо кожна книга, кожен твір - це невідомий, казковий, незвіданий світ.


Пригоди розпочалися із самого початку, як тільки школярі «сіли» у чарівний потяг, який зупинявся на різноманітних станціях. Кожна мала свої завдання і секрети, які виконувати, розв’язувати та розплутувати було не так вже й просто.



Які речі  потрібні учню під час навчального процесу, як швидко впоратися із дорученнями вчителя та домашнім завданням, як отримати найкращу оцінку та без зауважень відпочити на перерві – все це потрібно було показати, розповісти та продемонструвати присутнім хлопчикам та дівчатам.


Навіть відомі казкові герої не могли збити з пантелику маленьких розумників та розумниць своїми загадками, плутанинами та хитрощами. Така несподівана зустріч дала змогу відчути, що дива на світі справді існують, а будь – яку таємницю можна розкрити завдяки дружбі, взаємодопомоги, взаєморозумінню та спільним інтересам.


І хоча за віконцям сонечко сховалось за хмари і потихеньку накрапував дощик, молодший відділ був наповнений яскравими усмішками, запальними танцями, позитивними емоціями та гарним настроєм дітлахів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік