22 квітня 2019

Мумі- дол запрошує…

У квітучій долині, оточеній горами, стоїть блакитний будиночок,  в якому мешкає Мумі- троль разом з Мумі – мамою і Мумі- татом.  Саме з цими кумедними, пузатенькими, дуже симпатичними створіннями познайомились хлопчики і дівчата на черговому засіданні клубу за інтересами «Читай – компанія мандрує» 21 квітня.




У країні Мумі- тролів на дітлахів чекала неймовірна пригода., адже до їх рук потрапив справжній капелюх чарівника, здатний творити справжні дива.
Маленькі читайлики з цікавістю послухали історію, що трапилася з Мумі- тролем. Вони неймовірно співчували головному герою, коли  чарівний капелюх перетворив його на чудернацьке створіння, якого не могли впізнати навіть найкращі друзі і дуже зраділи, коли Мумі- мама, все-таки, впізнала свого синочка.



Дива відбувалися не лише на сторінках книги, а й у стінах книгозбірні, адже чарівний капелюх виконував бажання учасників клубу, читав їх думки , зібрав у скриньку капелюхи казкових героїв , з якими діти влаштували «Капелюшкове дефіле» і навіть перетворив бібліотекаря у справжнього фокусника.

Отож, чекаємо усіх бажаючих  в Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки, де ви переконаєтесь, що дива відбуваються не лише в книжках, а й поруч з Вами!  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік