02 квітня 2019

Загадки для малят про птахів, комах, звірят

Природа – наша мати. Вона дає кожній людині все необхідне для життя. Що може бути кращим за тепле сонце, величні гори, грайливе море, квітучі дерева навесні? Світ природи багатий і різноманітний.
В цю безмежну і безкрайню красу мали змогу проринути учні 3 класу ЗНЗ№16, які завітали до молодшого відділу Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки. Пізнавальна мандрівка у формі інтерактивної гри «Хрестики-Нулики» дарувала малечі унікальну можливість зазирнути у царство флори і фауни.
Обираючи на екрані певний розділ, а їх у грі дев’ять, потрібно було дати правильну відповідь стосовно навколишнього середовища. Таким чином присутні з’ясовували, яка погода буде, якщо запах квітів посилюється, мордочки яких тварин є дзеркалом їх настрою, хто є солодким родичем огірка та які тваринки  найчастіше є героями книжок.
Змагання видалось  азартним та захоплюючим, а найголовніше –  корисним, бо кожен ще й мав змогу висловити свою власну думку щодо збереження нашого спільного дому – природи. Адже ми і природа - нерозривна єдність, і тому необхідно не лише насолоджуватись її красою, а й піклуватись про неї!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік