08 квітня 2019

Знайомство з принцесою Драконії

З прадавніх часів казкову країну Драконію населяли чарівні істоти – сильні та мужні Дракони і тендітні витончені Принцеси. Але нещодавно мешканці вигаданої країни посварились, тож існування дивовижної Драконії опинилося під загрозою… Хто ж врятує чарівний казковий світ?
На допомогу вирушили юні читачі клубу за інтересами «Читай компанія мандрує» Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки. На час засідання клубу  хлопці і дівчата перевтілились на Драконів і Принцес і подолали цілу низку перешкод на шляху до примирення.
Під час захоплюючої подорожі дивовижною Драконією читайлики, слухали та інсценізували казки про драконів і принцес, добирали компліменти командам суперникам, розшифровували імена найвідоміших казкових персонажів , хлопці змагалися у спритності і швидкості приборкання Драконів, а дівчата доводили свою причетність до королівського роду під час конкурсу «Принцеса на горошині».
Діти блискуче впорались з усіма запропонованими завданнями, тож чарівна Драконія існуватиме і надалі на сторінках улюблених книжок, які кожен бажаючий зможе знайти на полицях улюбленої книгозбірні.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік