26 квітня 2019

Зустріч з Анатолієм Шкаріним – подарунок для «Книгоманів» Херсонщини

25 квітня в обласній бібліотеці для дітей ім.Дніпрової Чайки зібрались «Книгомани» Херсонської області, щоб позмагатись за звання «Суперчитача». Неочікуваним подарунком для них стала зустріч з письменником-фантастом Анатолієм Шкаріним. Письменницький стаж пана Анатолія – 10 років. За цей час вийшло друком 10 книг, які читають і діти, і дорослі. 
У 2018 році, на 25-ому Форуму видавців у Львові роман Анатолія Шкаріна «Ебола: шалений квест» став хітом продаж  в рамках  видавництва «Книгоноша»


Анатолій Шкарін є одним із засновників літературного конкурсу «Притчі ХХІ століття» та керівником проекту з перекладу „Біблії” ромськими мовами.
Мріяв стати письменником ще десятирічним хлопчиком, але мрія здійснилась через 30 років, коли вийшла друком перша книга у видавництві МСБ.
На запитання дітей, коли вийде наступна книга, Анатолій Шкарін відповів, що зовсім скоро читачі зможуть прочитати новий роман «Завтра», котрий можна по-справжньому назвати фантастикою.
Він є симбіозом  трьох  піджанрів фантастики – це технотрилер, кібер-панк та наукова фантастика. В романі розповідається про майбутнє, коли Штучний Інтелект став настільки потужним, що перетворився на всесвітнього диктатора.
Марафон зустрічей з письменником продовжився в гімназії № 6.
26 квітня Анатолія Шкаріна вітали семикласники школи №27.


Сломчинська Вікторія познайомила учнів із творчістю письменника, провела вікторину про відомих фантастів та оголосила конкурс на краще питання творцю книг.
Прихильники творчості Анатолія Шкаріна, які виявили бажання прочитати роман «Ебола: шалений квест»,  сфотографувались  з письменником. 
Наприкінці заходу Анатолій Шкарін  та Юлія Чернієнко обмінялись своїми книгами з автографами.

Зустріч відбулась за підтримки  директора мережі магазинів «Учбова книга» Анни Лісової.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік