01 квітня 2019

Найочікуваніша мить сезону МЕДІА-ЛАБОРАТОРІЇ!

Настав момент, якого чекали наші юні мультиплікатори та їх батьки від самого першого дня роботи над мультфільмом. Вже дуже давно хотілося побачити результат. І ось… Саме цієї неділі… В медіа-лабораторії Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки – ПРЕМ’ЄРА «Королівства гарних манер»! Наші герої рухаються, балакають та бешкетують. Вир емоцій переповнював юних читачів. Хлопці та дівчата на власні очі побачили, як їх герої знайомились на вечірці, спілкувались, танцювали та як вони знайшли нового незвичайного друга –дракончика. 

Наймолодші члени нашої знімальної групи щиро раділи, коли чули свій голос на екрані. Сміялися над кумедними фразами та рухами своїх персонажів. Особливо приголомшливою була мить, коли діти побачили, що півроку важкої роботи перевтілилось у п’яти хвилинний медіа-етюд. Так саме такою кропіткою є робота мультиплікаторів. Були присутні і новенькі читачі нашої бібліотеки, які вже з нетерпінням чекають, коли розпочнуться зйомки нової серії. Адже їм дуже хочеться поринути у цей дивовижний світ мультиплікації.
Наша зустріч не обійшлась лишень переглядом мультфільму, а швидко переросла в навчання. Діти одразу розпочали обговорення наступної серії. Авжеж всі жителі нашого королівства будуть займатися вихованням маленького Дракончика Біма. 

Отож до нових зустрічей 14 квітня о 10:00 в МЕДІА-ЛАБОРАТОРІЇ!






Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік