15 квітня 2019

Весняний кемпінг у королівстві

Розпочалась активна підготовка до нового анімаційного етюду в МЕДІАЛАБОРАТОРІЇ Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. Цієї неділі учасники клубу зайнялись розробкою нових локацій для зйомки, а оскільки на дворі повним ходом зеленіє весна – саме час виїхати на природу разом з друзями. 
В нашій дружній компанії стало більше учасників – більше ідей, більше нових поглядів та пропозицій. Робота в колективі йде дуже весело та злагоджено, юні читачі швидко знайшли спільну мову з новенькими  мультиплікаторами. Дехто повністю створює нових героїв, а інші активно малюють весняні декорації для веселих пригод Дракончика Біма.





Дівчата перевдягаються, створюючи нові наряди для своїх принцес, хлопці вигадують розваги, які б могли навчити маленького дракончика чомусь цікавому та корисному. Звичайно, щоб нікому не було сумно все проходить у супроводі найцікавіших мультфільмів. Мультфільми не тільки розважають юних читачів, а додають їм нових ідей, урізноманітнюють діалоги героїв та  роблять процес створення мультфільму ще цікавішим.
За сьогоднішню зустріч ми встигли зробити багато важливих справ, адже попереду свята і не хочеться втрачати ані секунди. Отож чекаємо на вас 12 травня о 10:00 в Медіалабораторії.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік