12 квітня 2019

Букварика веселе свято дарує радощів багато!

З початком навчання у школі в житті кожного першокласника  з’являється надійний друг та наставник,  який веде у таємничий світ літер,  нових знань та умінь, - Букварик. Протягом  першого навчального року діти  з його допомогою вивчили букви, навчилися самостійно читати казки, оповідання, вірші. Дуже нелегко далася малюкам ця перша сходинка до  світу книжкової мудрості.  Та, на жаль,  настає час, коли треба прощатися  з першим підручником, який вони вже встигли полюбити, і  продемонструвати  свої досягнення та творчі  здобутки. 
З нагоди радостного і разом з тим трішки сумного свята в житті маленьких першокласників учні школи №14 завітали до молодшого відділу нашої бібліотеки, де на них чекало казкове дійство сповнене не лише розвагами, а серйозними  випробуваннями, під час яких вони доводили, що їх дружба з Буквариком не була марною.
Діти відгадували загадки про літери, впізнавали  казки за ілюстрацією та відповіли на завдання  вікторини «Горішки для розуму». Та свято не  було б справжнім та незабутнім, якби на нього  не завітав і той, на кого вони чекали з нетерпінням. А він, як справжній друг, не міг покинути їх не попрощавшись. Тож  справжні веселощі розпочалися з появою у залі Букварика.



Школярі  показували йому, як навчилися вправно писати не лише рукою, а й носом. Дійсно, вийшло досить непогано!  Порадували вмінням самостійно збирати рюкзаки для навчання та представили відмінників свого класу. 

Казкова атмосфера, жарти, веселі пісні не залишили байдужими нікого. 



Свято закінчилося та спогади про нього будуть з дітлахами  все життя. А вірному супутнику кожного першачка хочеться лише сказати:
Прощай, Букварику!
Наш найперший друже!
Ми тобі букварику,
Дякуємо дуже!
 А першокласникам бажаємо щасливих шкільних днів і надалі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік