27 березня 2019

Веселкові канікули

Канікули - найкращий час для читання, вважають працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки, а ще, час для гри, розваги і спілкування. Саме тому, протягом тижня, читачі сектора абонемента мають змогу прийняти участь у веселій пізнавальній читацькій грі - «Сім днів читання: веселкові канікули». 
Саме кольорам веселки присвячена гра. Понеділок – червоний колір, вівторок-оранжевий, середа-жовтий, і так далі…. Новий день – новий колір - нова гра. Вхід до абонементу, як у грі «Світлофор», за відповідним кольором, це може бути одяг, або його елементи, прикраси і аксесуари. У перший день гри, присвячений червоному кольору, читачі дізналися цікаві факти про таке природне явище, як веселка, які є основні кольори, та їх символічні значення.


Червоний колір уособлює могутність, прорив, волю до перемоги, він завжди в русі, завжди джерело енергії. Червоний колір любить бути першим, але змушує насторожитися під час небезпеки, символізує любов і пристрасть. Цей колір змушує бути активним у всьому, надихає і дає сили для продовження розпочатого, червоний уособлює перемогу, тому вікторина була присвячена темі найвідоміших персонажів книг та літературних героїв.
Книги червоного кольору, різних жанрів і тематики, були запропоновані учасникам гри для читання. 




За правильно виконані умови гри та завдання кожен учасник отримав кольорові фішки. Фінал гри «Сім днів читання: веселкові канікули» відбудеться у неділю, де і буде визначено переможця. 
Тож пригадайте кольори веселки і поспішайте приєднатися до нашої веселкової гри «Сім днів читання» і Ви!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік